登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

武城县实验中学---知识改变命运

淡泊明志,宁静致远。

 
 
 

日志

 
 

【引用】贵阳市2011年初中生学业考试试题卷 英 语  

2011-09-27 08:39:21|  分类: 2011年中考英语试 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自庆云初中英语教研博客《贵阳市2011年初中生学业考试试题卷 英 语》

贵阳市2011年初中生学业考试试题卷< xmlnamespace prefix ="o" ns ="urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

   

第一卷  (选择题,共100分)

I.听力测试(本大题30分,每小题1分)

A.听对话,选择与对话内容相符的图,并将答题卡上该选项涂黑。(读一遍)

< xmlnamespace prefix ="v" ns ="urn:schemas-microsoft-com:vml" />

B. 听句子,根据所听到的句子,选择恰当的应答,并将答题卡上该选项涂黑。(读一遍)

7. A. Hello, Bob.                B. How do you do?        C. How are you?

8. A. It's a pen.                    B. P-E-N, pen.         C. It's in my bag.

9. A. It's six.                   B. It's June 16th.           C. It' s 284 -2142.

10. A. Sure, I'd love to.        B. That's all. C. Sure, here you are.

11. A. Sounds great.           B. No, thank you.            C. You're welcome.

12. A. Thank you.               B. It's exciting.           C. Good luck!

C. 听对话,根据对话内容,选择正确的选项完成句子,并将答题卡上该选项涂黑。(读两遍)

13. It's __________today.

A. sunny            B. rainy           C. windy

14. The green sweater is __________dollars.

A. seven           B. seventeen             C. eleven

15. The girl wants __________noodles.

A. beef             B. mutton              C. chicken

16. The bank is on__________.

< xmlnamespace prefix ="st1" ns ="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />A. Garden Street           B. Fifth Avenue         C. Green Street

17. They're talking about__________.

A. polar bears               B. manatees            C. monkeys

18. Larry likes music that he can__________.

A. dance to              B. play instrument with         C. sing along with

D. 听对话及问题,根据对话内容选择正确的答案,并将答题卡该选项涂黑。(读两遍

19. A. English.         B. Physics.             C. Chinese.

20. A. A doctor.         B. A dentist.           C. A nurse.

21. A. A chess club.       B. A music club.      C. An art club.

22. A. A wallet.           B. A belt.           C. A watch.

23. A. Once.               B. Twice.           C. Three times.

24. A. For 2 years.       B. For 3 years.           C. For 4 years.

D. 听下面的独白及问题,根据其内容选择正确答案,并将答题卡上该选项涂黑。(读三遍)

25. A. She's 14.              B. She's 15.          C. She's 16.

26. A. Her hobby.         B. Her family.             C. Her school.

27. A. Nina's teacher.         B. Nina's mother.            C. Nina's sister.

28. A. Last month.          B. Last week.           C. Last year.

29. A. 1 hour.                 B. 2 hours.           C. 3 hours.

30. A. By working hard.        B. By reading more.         C. By watching TV.

II. 单项选择(本大题共15分,每小题1分)

   根据语境或句意,选择可填入句子的最佳答案,并将答题卡上该选项涂黑

31. "Cindy, do you have ________e-mail address? I want to send you some photos. "

"Yes, I do. It's cindy]26@ sohu. com. "

A. a                     B. an           C. the

答案B

【解析】 e-mail是以元音音素开头的单词,其前应用不定冠词an。故选B

32. It is our duty _________our hometown clean and beautiful. We must do something for it.

A. to keep           B. keeps                C. keeping

答案A

【解析】 这里考查的是it is  + 名词 + to do sth.结构。故选A

33. "Excuse me, how can I get to the nearest bus stop?" "Go down this road. It's about_________ walk

A. five minute's              B. five minutes'  C. five-minutes

答案B

【解析】 这里考查的是表示时间、距离时,使用含数词的名词所有格形式作定语。名词应用其复数形式的所有格。故选B

34. "Marcia, could you please_________my dog when I'm on vacation?" "Yes, sure.”

A. look after           B. look at      C. look for

答案A

【解析】 根据句意:Marcia,当我度假的时候,你能帮我照看一下我的狗吗?是的,可以。look after照顾;look at看;look for寻找。故选A

35. Some Chinese singers sing English songs just as ______ as native speakers do.

A. good                         B. better        C. well

答案C

【解析】 as…as句式中间应跟形容词或副词的原形,故排除B,这里应是修饰动词sing,故应用副词。故选C

36. "For your coming vacation, why _________ corning to Guiyang?" "Good idea!"

A. not consider     B. don't consider   C. to consider

答案A

【解析】 这里考查的是why not do结构,BC选项的结构都是错的。

37. We're very glad to know that a great sports meeting _________ in Guiyang this September.

A. will hold    B. will be held     C. will be hold

答案B

【解析】 这里考查的是将来时的被动语态的结构:will be + 动词的过去分词。故选B

38. "I prefer sports shows _________ soap operas. What about you?" "Me, too. "

A. to      B. than      C. at

答案A

【解析】 根据句意:与肥皂剧相比较,我更喜欢体育节目,你呢?我也是。这里考查的是:prefer...to …“于……相比较,更喜欢……”。故选A

39. "Where's your brother, Jane?" "He's not in Guiyang these days. He________ Beijing.'

A. has gone to     B. has been to     C. had been to

答案A

【解析】 根据句意:你哥哥Jane在哪里?这些天他不在贵阳,他去了北京。Has gone to去了;has been to去过。故选A

40. The pot-bellied pig is too big to sleep in the house, _________I have to make her a big one.

A. or B. so C. but

答案B

【解析】 根据句意:你看见彼得和麦克了吗?不,他们两个我一个也没看见。neither两者中任何一个都不,either两者中的任何一个,both两者都, none三者或三者以上都不。故选A

41. Mary Smith says she likes to have friends_________ are different from her.

A. whose     B. which    C. who

答案C

【解析】这里考查的是定语从句,先行词是人,故排除B,同时又在从句中作主语,故应用who

42. Nancy and Lucy are twins. In some way they look the same, but Nancy is_________than Luc

A. tall      B. taller        C. tallest

答案B

【解析】 其后跟的是than,故这里应用比较级。应选B

43. Many students said that they were willing to work hard to make their dreams _______ true.

A. come          B. came             C. comes

答案A

【解析】 这里考查的是make的用法,make sb. do sth.让某人做某事。故选A

44. Yesterday a reporter asked 10 students at Hilltop School_________last weekend.

A. what did they do        B. what were they doing        C. what they did

答案C

【解析】 这里考查的是宾语从句的语序。在宾语从句中,从句应用陈述语序。故排除AB

45. My best friend Alex failed in the math competition. I'd like to_________.

A. dress him up      B. pick him up      C. cheer him up

答案C

【解析】 根据句意:我最好的朋友Alex在数学竞赛中失败了,我想是他振作起来。dress up打扮;pick up捡起;cheer up使……振作。故选C

III. 情景交际(本大题共10分,每小题1分)

A. 从右栏句子中找出左栏各句的正确应答,并将答题卡上该选项涂黑。

46. Would you like something to eat, Harry?  A. It's about three miles.

47. Hello! May I speak to Miss Green?  B. Hold on, please.

48. What does your mother look like?  C. Thank you.

49. Li Ming, you speak English very well.  D. She is a teacher.

50. How far is it from your home to school?  E. Yes, I'd like some rice.

F. She's tall and beautiful.

答案:EBFCA

B. 补全对话,从所给选项中选择五个选项填空,使对话完整,并将答题卡上该选项涂黑。

A. You can start by turning off the lights.

B. We get a lot of paper at home,

C- You'd better clean your room every day.

D. Turn off the shower.

E. Can I help you?

F. Don’t use plastic bags.

G. Don't take a bus if you don't have to.

A; Hi, Janet. Would you like to help save the environment?

B: Yes. But what can I do?

A: Well.    51

B: Yes, that's easy. Sometimes I turn on the lights without thinking. What’ s next?

A: Second, you can ride a bicycle.   52

B: That will save money, too. What else?

A: Third, try to recycle paper.

B: Mm. Newspapers, magazines, mail... 53. Good idea.

A: The fourth idea is turning off the shower when you're not using it.

B: You mean when I have shampoo in my hair?

A: Yes. Get wet. 54  Put the shampoo in your hair and then turn on the shower and wash it out.

B: Will that help the environment?

A: Yes, we have to save water. And fifth, take a bag when you go shopping. 55

B: OK. My parents do most of the shopping. I'll tell them.

答案:AGBDF

IV. 完形填空(本大题共15分,每小题1分)

通读短文,理解大意,根据其内容,从各题所给的选项中选择可填入短文的最佳选项,并将答题卡上该选项涂黑。

A

Once there was a girl in my class that I thought was beautiful and smart. I believed that she was perfect. When the time for my birthday came, I    56    her to my party, and she came.

A few months    57   , it was her birthday. I got a special scarf for her. Thinking about how happy she would be to receive my gift made me so    58 .

I asked her when her birthday party was going to be. She replied, "   59   do you want to know? You're not invited. You're just a dog with glasses !"

I felt really    60    when she said that. I just stood there looking at her. Everyone standing by her came to stand next to me. Then we all    61 .

That day, I figured out that even if someone looks perfect, there is a very good possibility that they aren't. When it comes to perfection, it's how someone treats you that is more 62 than how they look.

56. A. invited B. invites C. inviting

57. A. ago B. before C. later

58. A. excited B. sad C. relaxed

59. A. How B. Why C. Who

60. A. good B. nice C. bad

61. A. left B. came C. smiled

62. A. confident B. creative C. important

【主旨大意】曾经班上有一个我认为很完美的女孩。我过生日时邀请她参加。但当她要过生日,我她问何时举行生日聚会时,她却说:你没被邀请,你只是一只戴着眼镜的狗。

解析:

56. A 由本句When the time for my birthday came可知应是过去时。故选A

可知,他们是坐在树下聊天。故选A

57.A 由句意:几个月前,是她的生日。Ago表示一段时间之前,常用于过去时;before用于某一时间点之前,常用于完成时;later常表示一段时间之后;常用于过去时。故应选A

58. A 理解句意可知:想象到她收到我的生日礼物会多么的高兴使我很兴奋。故选A

59.B 理解句意:你为什么想知道?故选B

60. C 听到You're just a dog with glasses,他的反应应是不好的。故选C

61. A 由句意可知,每个站在她旁边的人,站到了我旁边,然后我们离开了。故选A

62. C 由句意可知,当谈到完美,一个人如何对待你比他们的长相重要得多。故选C

B

Everyone likes to receive gifts. In many countries people give gifts for special occasions. For example, in the United States people give    63    for birthdays, weddings, and when someone graduates from high school or college. In Japan many people give gifts at special times in the summer and    64   . And in some countries people give a person a gift when they visit the person’s home. But how do you choose the    65    gift?

It's not always easy to find a great gift for everyone, especially when you are buying a gift for someone from another    66   . In many Western countries watches and    67    are nice gifts. However, Chinese people do not like clocks as gifts. The Chinese words that mean to give a clock are similar to the words for to die. So many Chinese people think that a clock as a gift is bad 68   .

Many people around the world think that flowers are always a safe gift. But even flowers can be   69   ! In Russia a gift of an odd number of flowers (1,3,5, etc. ) is okay. But a gift of an even number of flowers (2,4,6, etc. ) is not okay. It's only for funerals! People in China do not like gifts of white flowers, because white is the color for funerals. And don't   70    red roses to a stranger from Germany. They may think you love them! Red roses mean love in several cultures!

63. A. money B. gifts C food

64. A. person B. place C. winter

65. A. right B. wrong C. shiny

66. A. country B. city C. village

67. A. flowers B. books C. clocks

68. A. luck B. lucky C. unlucky

69. A. a safe gift B. a problem C. a good tdea

70. A. receive B. accept C. give

【主旨大意】不同的地方,不同的国家,送礼物的场合不一样。在不同的国家选择正确的礼物也不容易。不同的礼物在不同的国家有不同的含义。

解析:

63. B 由上文:In many countries people give gifts for special occasions,可推测这里应是礼物。故选B

64.C 前面说:In Japan many people give gifts at special times,故此这里应是一个时间,只有C符合文意。

65. A 由下文It's not always easy to find a great gift for everyone可推测应是选择正确的礼物。故选A

66.A 由下句话In many Western countries …However, Chinese people…可见是为来自另外一个国家的人选礼物。故选A

67. C 由下文,可是中国人不喜欢闹钟作为礼物,因此这里应是闹钟。故选C

68. A 由句意可知,在中文里“送钟”听起来和“送钟”一样。因此认为把闹钟作为礼物是不吉利的。故选A

69. B 由句意:在世界上,很多人认为送鲜花是安全的礼物,但是即使鲜花也会出现问题。故选B

70. C  后面与to搭配,只能用give。故选C

V. 阅读理解(本大题共30分,每小题2分)

A. 阅读短文,根据短文内容,选择正确答案,并将答案填写在答题卡指定的位置。并将答题卡上该选项涂黑。

 (A)

In North America, most students go to school by bus. The subway is also widely used in some cities. In small towns and cities, walking is still popular.

The yellow school bus is a familiar sight all over North America. It is a very convenient form of transportation because it takes students right to the entrance to the school. It also gives students opportunity to chat with their friends. However, the bus is slow and does not always pick up on time.

The subway is a means of getting around quickly in many cities. However, it is expensive and can be very crowded during rush hour. Another disadvantage of the subway is that the stops are not so close to the school, and students often have to walk considerable distance or take a bus from the subway stop to the school.

Walking has a number of advantages for those who live reasonable close to school. It's free and it provides a form of exercise. However, it's no fun if you have a large backpack full of books to carry. It's also unpleasant if the weather is either too hot or cold or wet.

71. In North America, most students usually go to school by_________.

A. school bus or subway B. car or bicycle C. taxi or car

72. For many students, the yellow school bus is convenient but it is_________.

A. too expensive B. slow and sometimes late      C. crowded and dirty

73. Subways are fast but the stops are often a little bit_________the school.

A. close to B. busy for C. far away from

74. Walking is a good way for the students that live reasonable close to school and it is_________.

A. not convenient B. bad for health C. good for health

75. This passage is about_________in North America.

A. transportation B. students C. schools

【主旨大意】本文主要介绍了美国的交通状况。

71. A细节理解题。根据文章的第一段中的In North America, most students go to school by bus. The subway is also widely used in some cities.可知。

72. B 细节理解题。由文章第二段中的However, the bus is slow and does not always pick up on time.

可知。

73. C 细节理解题。根据第三段中的Another disadvantage of the subway is that the stops are not so close to the school, 可知。

74. C推理判断题。根据最后一段中的Walking has a number of advantages for those who live reasonable close to school. It's free and it provides a form of exercise.可知。

75. A 主旨大意题。文章主要介绍了美国的交通状况。

 (B)

When I was a teenager growing up in Russia, I wanted to leave school and have my own life. The only way I could do this was to work in the local brick factory in my town, or get married. I was nervous when I told my father I wanted to leave school. I thought he would say, " No! You are going to college. " He took me by surprise when he said, "OK. We'll go to the brick factory. "

Two days later, he took me to the factory. I had a very romantic idea of working in a factory. ' I had imagined everyone to be friends working together and having fun. I even imagined there would be music and singing. I guess I had watched too many movies as a teenager.

When we arrived at the factory gates, my father spoke to the guard and one minute later we were inside. My father said, "Take your time. Look around." I walked around the factory looking at the building, the workers, and listening to the noise. It was horrible. I ran back to my. father and said, "I want to go home. "

He asked me, "What do you think of the factory?"

"It's terrible," I replied.

"And marriage is even worse!" he said.

I went back to school the next day thinking about studying hard so I could get into a good college. I enjoyed studying English so I decided to major in languages at college. Thanks to my father and our trip to the brick factory, I now work at the United Nations and my father is very proud of me. I married a very good man and my life is much better than it would have been working in the factory!

 

76. The writer lived in_________ when she was a teenager.

A. Russia B. Japan C. China

77. At first she thought life in the factory would be _        _ than in school.

A. more careful B. more colorful C. more beautiful

78. When she told her father that she wanted to leave school, he expressed his disagreement________.

A. by doing nothing    B. in a special way C. by saying nothing

79. After they visited the factory, the girl________.

A. decided to work there        B. decided to get married        C. changed her mind

80. The underlined word "horrible" means "_     _" in Chinese.

A. 糟糕的    B. 紧张的    C. 浪漫的

【主旨大意】文章介绍了“我”想退学,父亲用特殊的方式拒绝了,使“我”感触很深,然后努力学习,考上了大学。

76. A细节理解题。根据文章的首句When I was a teenager growing up in Russia,可知。

77. B 推理判断题。根据去砖厂前后的情况可以判断“她认为工厂的生活比学校的丰富多了”,故选B项。

78. B 推理判断题。根据文章可以判断“他通过让她去工厂工作来表示不同意”,因此,方式很特别,答案为B项。

79. C 细节理解题。由I ran back to my. father and said, "I want to go home. "可知“她改变的主意”。

80. A 词义猜测题。 由下文中的"It's terrible," I replied.可以得知horrible的意思是“糟糕的”。

B. 句子还原,阅读短文,根据短文内容,从所给的选项中选择恰当的句子填入短文,使其文理通顺,并将其答题卡上该选项涂黑

A couple of years ago, I went to Australia for a meeting with my friend, Chris. We decided to drive across country to Brisbane after the meeting ended. The drive was going to take four days and most of it was across the desert,    81   

The first day was a lot of fun as we were excited and laughing at each other's stupid jokes. By the third day of driving in the seemingly endless desert, we began to get bored. We had been quiet for a few hours when in the distance Chris found some kangaroos. We were both excited and decided to get a closer look.   82   We got closer and closer, and Chris was doing 110 kilometers per hour. We were very close to the kangaroos—too close—when we heard a loud BANG!

Chris stopped the car and we got out. Behind the car was a larger kangaroo lying completely still on the ground.    83   He took off his sunglasses and put them on the kangaroo and did the same with his jacket. Then, he put his arm around the kangaroo and told me to take a photo of them together.   84   While I was focusing the camera, I saw the kangaroo move. It suddenly woke up, looked at Chris, and jumped away into the distance before we could do anything.

I started laughing but Chris looked very serious.   85   I started laughing even harder. I stopped laughing, however, when he said that our car keys were also in the jacket!

A. Chris speeded up to catch up with the kangaroos.

B. He said his wallet and passport were in the jacket.

C. In order to get there in three days, we drove very fast.

D. so we had to take food, water, and extra gas with us.

E. Chris went over to the kangaroo and put his baseball cap on its head.

F. I was still surprised, but I took out my camera.

答案:DCEFB

第二卷(非选择题,共50分)

. 基础知识与运用(本大题10分,每小题1分)

A. 根据语境或句意,从各题括号中选择一个词填空,使句子意思正确,并将答案填写在答题卡指定的位置。

86. "What would you do if you cut_      by accident?" " I should cover the cut and press it hard." (yourself, yourselves)

87. Block September is a very_    thriller, but I think it's boring, (success, successful)

88. "Shall I get some flowers for my mom?" "No, that's not special _      _. " (enough, too)

89. Jenny's mother asked her     out on school nights. It was not safe outside, (to go, not to go)

90. To Kevin's _________ he found so many people playing beach volleyball in very hot weather. (surprised, surprise)

86.   yourself  87. successful 88.enough   89.not to go  90.surprise  

B. 根据语境或句意,从所给词的适当形式填空,并将答案填写在答题卡指定的位置

91. "I'd like to help ______ with their schoolwork. " "You could volunteer in an after-school study program. " (kid)

92. Teresa likes crispy cookies. They are hard, dry and _     _ broken, (easy)

93. Martin was_     in Chinese history after he came to China and he read a lot about it. (interest)

94. Spending time with our family and friends      _very important to us Chinese, (be)

95. Our teachers encourage us to join the volunteer project to help    _ _. (other)

91.kids  92.easily  93. interested  94. is  95. others

. 任务型阅读(本大题20分,每小题2分)

A. 阅读短文,捕捉信息,根据短文内容完成表格,并将答案填写在答题卡指定的位置。

A new study suggests that the more teenagers watch television, the more likely they are to develop depression (抑郁症) as young adults.

The researchers used a national long-term survey of healthy young teenagers of about 13—16 to find out the relationship between media(媒体) use and depression. They based their findings on more than 4000 young teenagers who were not depressed when the survey began in 1995.

As part of the survey, the young people were asked how many hours of television or videos they watched daily. They were also asked how often they played computer games and listened to the radio. Here was the result. The young people spent five and a half hours a day using media and more than 2 hours of that was spent watching TV.

Seven years later, in 2001, more than 7% of the young people had signs of depression. The average age at that time was 21. Brian Primack at the University of Pittsburgh medical school was the lead author of the new study. He says every extra hour of television meant an 8% increase in the chances of developing signs of depression.

The researchers say they did not find any such relationship with the use of other media such as movies, video games or radio. But the study did find that young men were more likely than young women to develop depression given the same amount of media use.

Doctor Primack says the study did not find out if watching TV causes depression directly. But one possibility, he says, is that it may take time away from activities that could help prevent depression, like sports and social activities. It might also prevent a person from sleeping well, he says, and that could have an influence.

The study was just published in the Archives of General Psychiatry.

In December, the journal Social Indicators Research published a study of activities that help lead to happy lives. Researchers from the University of Maryland found that people who describe themselves as happy spend less time watching television than unhappy people. The study found that happy people are more likely to be socially active, to read, attend social services and to vote.

Process of the study

Details

The purpose of the research

To find out   96   between media use and depression

At the beginning of the research

   97  was made among over 4000 young people who were not depressed.

The result of the survey

These young people spent five and a half hours a day in using media and they spent over 2 hours or that   98 

Seven years later

Researchers found 7% of the young people had a sign of depression. Every extra hour of watching TV meant an 8% increase in the chances of developing signs of depression.

Results of the study

1. Watching TV might have    99    and it may take time away from activities and sports.

2. Young men get more chance than young women to develop depression.

3. The reason some people get depression is that   100  

96.relationship  97 A survey  98.watching TV  99. help prevent depression 100 they spend more time watching television

A. 阅读短文,根据短文内容完成文后的句子,并将答案填写在答题卡指定的位置。

Asking for information or help is a very common and necessary activity, especially when we visit a foreign country. So knowing how to ask for information politely is important. In English, "Where are the restrooms?" and "Could you please tell me where the restrooms are?" are similar requests—both are correct English, but the first could sound rude. It's important to use correct language, but sometimes this alone is not enough—we need to learn how to be polite when we make requests.

In English, just like in Chinese, we change the way we speak when talking with different people. The expressions you use might depend on whom you are speaking to or how well you know them. If you say to your teacher, "Where is my book?" this will sound rude. But if you say, "Excuse me, Mr West. Do you know where my book is?" your question will sound much more polite. On the other hand, it might be alright to say "Where is my book?" in some situations, perhaps with people you know well.

And you would not usually say, "Peter, lend me your pen. " A very direct order like this can sound rude in English. Usually in English polite questions are longer and include extra language, such as "Could you please...?" or "Can I ask...?" It sounds more polite to say, "Peter, could you please lend me your pen?" Sometimes we might even need to spend some time leading in to a question or request. For example, if you stop a stranger in the street, we might first say, "Excuse me. I wonder if you can help me. " or "I'm sorry to trouble you but," before asking them for help.

It might seem that speaking politely is more difficult than being direct, and in a way this may be true. However, in order not to offend people, learning about the language etiquette is just as important as learning grammar or vocabulary. And doing this will also help you become better at English, or any other language you wish to speak.

101. It's important to know how to_     _in English when we visit a foreign country.

102. When you talk with different people, you need to__       _.

103. Extra words are used to help__      ___.

104._      _is as important as learning language structure.

105. How do you say " Don't smoke here. " politely? "_         __*

101. ask for information politely 

102. change the way you speak

103. make language more politely

104. Learning about language etiquette 

105. Would you mind not smoke here?/Could you please not smoke here?

. 书面表达(本大题20分,AB部分各10分)

A. 看图写话 观察图片,根据图示和所给的词,各写一句话。每幅图限写一句话,所给的词都必须用上,将答案填写在答题卡指定的位置。

106. let, weekend      107. there be     108. pay. 8500     109. teach, last year    110. Gina, have a walk

106. Let's play soccer this weekend.

107. There are three keys on the drawer./ There are some keys on the drawer.

108. I paid 500 dollars for the camera.

109. She taught us English last year.

110. Gina is having a walk with her dog now./Gina always has a walk with her dog on weekend.

B.随着“创建全国文明城市”活哦的那个的开展。《贵阳中学生英语报》正在开展校规校纪大讨论。该报正在向各校学生征文。请你以 “Rules of My School”为题,写一篇征文,谈谈你对校规的了解和认识。

要点如下:

1. 你所知道的校规(列举3条);

2. 你对这些校规的认识;

3.请你对改善校规题意见

注意:

1. 文中不得出现真实的校名及姓名;

2. 必须写在答题卡上指定的位置,词数不少于80词。

Rules of My School

There are lots of rules in my school. For example, we must clean our classroom every morning. I think it’s very necessary for us to keep it clean. And it’s good for our health. We have to wear school uniform every day. I think the uniforms are ugly. In my opinion, we should be allowed to choose our own clothes. We can’t talk in the classroom. As far as I am concerned, keeping quiet is good for studying.

 

 

  评论这张
 
阅读(227)| 评论(0)

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018